Kilpaileminen

LuhRa järjestää seura- ja harjoituskilpailuja este- ja kouluratsastuksessa muutaman kerran vuodessa. Kilpailut ovat pääsääntöisesti avoimia Luhtajoen Ratsutilalla ratsastaville ratsukoille.

Kilpailut järjestetään aina talkoo hengessä, kaikki kilpailijat osallistuvat myös talkootöihin.

Vastaanotamme mielellämme palkintoja kilpailuihin sekä kaikenlaista puffetissa tarvittavaa "tilpehööriä", kuten kertakäyttöastioita, servettejä jne. Buffaan tarvitsemme myös myytäväksi leivonnaisia, juomaa ja suolaista syötävää. Korona-pandemian aikana voimme ottaa vastaan vain teollisesti pakattuja elintarvikkeita.

Tervetuloa kilpailemaan!

Tulevat kilpailut löytyvät etusivulta

• Ilmoittautuminen Kipassa virallissa kisoissa
  • Lähtölistat tulevat Kipaan virallisissa kisoissa  (ei harjoituskisoissa)
  • Rata rakennetaan edellisenä iltana, klo 18 tai kisapäivänä 1,5 h ennen kisojen alkua
  • Kaikki kilpailijat osallistuvat radan rakentamiseen ja purkamiseen mahdollisuuksien mukaan.

Tuloslistat estekisat 19.9.2021

Kilpailuun liittyvät linkit ja tiedostot

Kilpailuluvat : Voidakseen kilpailla kotimaan kilpailuissa ratsastajan tulee huolehtia siitä, että hän on maksanut jäsenmaksunsa, kilpailulupansa ja että hevosen vuosimaksu on maksettu (aluekilpailuista ylöspäin) ja rokotukset sääntöjen mukaiset.

Kilpailusäännöt Osallistuessasi kilpailuun on tärkeää osata kilpailusäännöt.  Seura ja SRL järjestävät sääntökoulutuksia, joissa käydään helposti läpi tärkeimmät säännöt.

Vakioradat  eli  merkkiradat

Kouluohjelmat

Ratsastuskoulun ponin/hevosen vuokraus. Luhtajoen ratsutila vuokraa hevosia ja poneja kisoja varten.