Liity jäseneksi Luhtajoen ratsastajiin!

seuraamme voit liittyä lähettämällä jäsenhakemuksesi Suomen Ratsastajain liitto ry:n linkin kautta.

Lisätietoja jäsensihteeriltämme: Rita Kylli, rita.kylli@gmail.com tai p. 040 822 4150

SRL:n hyväksymillä talleilla jokaisen ratsastajan tulee joko kuulua seuraan tai omistaa Green Card. Seuraan kuulumalla varmistat itsellesi SRL:n jäsenedut:

• Hippos-lehti 8 kertaa vuodessa
  • Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva, voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille. Voit myös ostaa 30 € lisämaksulla kattavamman vakuutuksen.
  • Kilpailuoikeus; vain seuran jäsenenä voit osallistua ratsastuskilpailuihin ja kouluttautua monipuolisin toimihenkilötehtäviin
  • Oikeus suorittaa SRL:n ratsastus- ja hevostaitomerkkejä
  • Lisäksi SRL:n kumppaneiden tarjoamat edut. Katso tarkemmin SRL:n nettisivuilta https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenedut

Näiden etujen lisäksi sinulla on ensisijainen oikeus osallistua seuramme järjestämiin tapahtumiin. Luhra järjestää mm. nuorisotoimintaa, toimintaa senioreille, koulutusta, kilpailuja ja tapahtumia. Seurassa voit osallistua kilpailuihin kilpailijana, tekijänä ja katsojana. Tapahtumien järjestämisessä on monella mahdollisuus osallistua ja onnistua. Yhdessä tekeminen on hauskaa! Luhran toiminta tarjoaa myös monia mahdollisuuksia toimia eri vapaaehtoistehtävissä.

Ratsastusseuramme jäsenhinnat vuonna 2021

Jäsenmaksumme koostuu seuralle jäävästä osuudesta ja SRL:lle tilitettävästä osuudesta. Seuralle jäävä osuus vuonna 2021 on 10€ jäsenmaksuista. Kannatusjäsenmaksu jää kokonaisuudessaan seuran käytettäväksi, joten perheenjäsenet ovat erittäin tervetulleita kannatusjäseniksi!

Juniori 57 € Ratsastaja on juniori sen kalenterivuoden loppuun, jolloin hän täyttää 18 vuotta. Vuonna 2021 junioreita ovat vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneet.

Seniori 64 € Vuonna 2021 senioreita ovat kaikki vuonna 2002 ja sitä ennen syntyneet.

Perhejäsen Seniori 37 € Perhejäsen asuu samassa taloudessa ja osoitteessa kuin varsinainen jäsen. Perhejäsen ei saa Hippos-lehteä, kansallista kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeutta. Muut edut ovat samat kuin varsinaisella jäsenellä.

Perhejäsen Juniori 33,50 € Perhejäsen asuu samassa taloudessa ja osoitteessa kuin varsinainen jäsen. Perhejäsen ei saa Hippos-lehteä, kansallista kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeutta. Muut edut ovat samat kuin varsinaisella jäsenellä.

Kannatusjäsen 20 € Kannatusjäsen on oikeutettu seuran etuihin. Hän saa osallistua seuran tapahtumin, myös valmennuksiin, joissa etusija on kuitenkin varsinaisilla jäsenillä. Kannatusjäsen ei ole SRL:n jäsen, joten hän ei voi saada SRL:n jäsenetuja eikä kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeutta.

Seuran jäsenyyden voi antaa myös lahjaksi. Loistava tilaisuus kummeille ja mummeille!

Liity jäseneksi Luhtajoen ratsastajiin!

Lisätietoja jäsensihteeriltämme: Rita Kylli, rita.kylli@gmail.fi tai p. 040 822 4150

Tilauslomake seuravaatteet, syksy 2021

LuhRan seuravaatteita voit tilata alla olevalla lomakkeella. Kuvia ja kokotaulukkoja lomakkeen alla.

• kysele tallilla aiemmin tilanneilta takkeja sovitukseen
  • valitse haluamasi vaatteet ja ja koot, lisää tiedot tilaukseen
  • lisättyäsi tuotteet tilaukseen sitoudut tilaamaan ja maksamaan tuotteet
  • saat maksuohjeet sekä maksun eräpäivän sähköpostilla
  • tuotteet noudetaan tallillta erikseen ilmoitettavana ajankohtana
  • Vaatteet ovat sovituksessa pikkumökissä 30.9.2021 saakka.
  • Tilauslomake sulkeutuu su 30.9.2021
  • lisätietoja: Rina, puh. 0400 131 861 (WhatsApp:lla tavoitat parhaiten)

T-paita, tummansininen, seuran nimi tekstinä selässä valkoisella, LuhRa-logo rintamuksessa

• Lasten koot 130/140, 150/160