Liity jäseneksi Luhtajoen ratsastajiin!

seuraamme voit liittyä lähettämällä jäsenhakemuksesi Suomen Ratsastajain liitto ry:n linkin kautta.

Lisätietoja jäsensihteeriltämme: Rita Kylli, rita.kylli@gmail.com tai p. 040 822 4150

SRL:n hyväksymillä talleilla jokaisen ratsastajan tulee joko kuulua seuraan tai omistaa Green Card. Seuraan kuulumalla varmistat itsellesi SRL:n jäsenedut:

• Hippos-lehti 8 kertaa vuodessa
  • Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva, voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille. Voit myös ostaa 30 € lisämaksulla kattavamman vakuutuksen.
  • Kilpailuoikeus; vain seuran jäsenenä voit osallistua ratsastuskilpailuihin ja kouluttautua monipuolisin toimihenkilötehtäviin
  • Oikeus suorittaa SRL:n ratsastus- ja hevostaitomerkkejä
  • Lisäksi SRL:n kumppaneiden tarjoamat edut. Katso tarkemmin SRL:n nettisivuilta https://www.ratsastus.fi/jasenelle/jasenedut

Näiden etujen lisäksi sinulla on ensisijainen oikeus osallistua seuramme järjestämiin tapahtumiin. Luhra järjestää mm. nuorisotoimintaa, toimintaa senioreille, koulutusta, kilpailuja ja tapahtumia. Seurassa voit osallistua kilpailuihin kilpailijana, tekijänä ja katsojana. Tapahtumien järjestämisessä on monella mahdollisuus osallistua ja onnistua. Yhdessä tekeminen on hauskaa! Luhran toiminta tarjoaa myös monia mahdollisuuksia toimia eri vapaaehtoistehtävissä.

SRL laskuttaa jäsenmaksut vuosittain alkuvuodesta. Maksun voi myös hoitaa sähköisesti Jäsenhuoneessa http://oma.ratsastus.fi/ , kysy tästä lisätietoja seuran jäsensihteeriltä.

Liity jäseneksi Luhtajoen ratsastajiin!

Lisätietoja jäsensihteeriltämme: Rita Kylli, rita.kylli@gmail.fi tai p. 040 822 4150

Ratsastusseuramme jäsenhinnat vuonna 2022

Jäsenmaksumme koostuu seuralle jäävästä osuudesta ja SRL:lle tilitettävästä osuudesta. Seuralle jäävä osuus vuonna 2022 on 10 € jäsenmaksuista. Kannatusjäsenmaksu jää kokonaisuudessaan seuran käytettäväksi, joten perheenjäsenet ovat erittäin tervetulleita kannatusjäseniksi!

Juniori 57 € Ratsastaja on juniori sen kalenterivuoden loppuun, jolloin hän täyttää 18 vuotta. Vuonna 2022 junioreita ovat vuonne 2004 ja sen jälkeen syntyneet.

Seniori 64 € Vuonna 2022 senioreita ovat kaikki vuonna 2003 ja sitä ennen syntyneet.

Perhejäsen Seniori 37 € Perhejäsen asuu samassa taloudessa ja osoitteessa kuin varsinainen jäsen. Perhejäsen ei saa Hippos-lehteä, kansallista kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeutta. Muut edut ovat samat kuin varsinaisella jäsenellä.

Perhejäsen Juniori 33,50 € Perhejäsen asuu samassa taloudessa ja osoitteessa kuin varsinainen jäsen. Perhejäsen ei saa Hippos-lehteä, kansallista kilpailulupaa eikä toimihenkilöoikeutta. Muut edut ovat samat kuin varsinaisella jäsenellä.

Kannatusjäsen 20 € Kannatusjäsen on oikeutettu seuran etuihin. Hän saa osallistua seuran tapahtumin, myös valmennuksiin, joissa etusija on kuitenkin varsinaisilla jäsenillä. Kannatusjäsen ei ole SRL:n jäsen, joten hän ei voi saada SRL:n jäsenetuja eikä kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeutta.

Seuran jäsenyyden voi antaa myös lahjaksi. Loistava tilaisuus kummeille ja mummeille!

Seuravaatteista T-paitaa voi ostaa suoraan seuran varastosta. Kysy asiasta hallituksen jäseniltä tai laita viestiä WhatsApp Rina Laanti p. 0400 131861

Luhran seuravaatetilaus syksy 2022

Hei seuralaiset, uudet ja vanhat. Olemme löytäneet seuravaatteille uuden toimittajan. Toimittajan vaihdon myötä tilausten tekeminen helpottuu, koska jokainen voi tilata seuratuotteet suoraan toimittajan nettisivuilta silloin kuin se itselle parhaiten sopii.

Mallistoon on lisätty tuotteita, mm. erilaisia takkeja sekä toppaliivi. Tuotteita voidaan lisätä/poistaa kysynnän mukaan. Mallistossa on tuttuja tuotteita, joita on voinut tilata jo edelliseltä toimittajalta.

Tuotteiden tilaukset toimitetaan tilaajille postitse. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilman toimitusmaksua, alle 100 euron tilauksiin tulee 4,90 euron postimaksu.

Tilauksia voi tehdä ympäri vuoden. Sovituskappaleita pyrimme saamaan tallille keväisin ja syksyisin.

Syksyn sovituskappaleet saapuvat tallille ensi viikon tiistaina 27.9. Sovitettavia tuotteita: Hudson takki: S, M, L, XL, lasten Hudson: 110/120, 130/140, 150/160,  softshelltakki (huputon, mutta mitoitus sama hupullisessa): S, L, XL, XXL, Lasten softshell: 130/140, lasten vetoketjuton huppari: 130/140, 150/160, vetoketjuhuppari: XS, M, L ,t-paidat: 90/100, 110/120, 130/140 ja 150/160, aikuisten koot S, M, L ja XL. Lisäksi mukana S koon Hiker takki, josta hahmottaa millainen tuote kyseessä. Mallit löytyvät pikkumökin eteistilasta vaaterekistä. Huomioitavaa sovittamiseen: sovita puhtain käsin, vältä meikin käyttöä, jotta sovituskappaleet säilyvät siistinä myös muille sovittajille.

Huomioihan, että kaikki seuravaatteet ovat väriltään tummansinisiä valkoisella tekstillä.
Takkien/huppareiden selkään tulee teksti Luhtajoen Ratsastajat valkoisella. Myös LuhRan logo tulee tuotteisiin valkoisella.

Osaan tuotteista on mahdollista saada oma nimi brodeerattuna lisähintaan. Lisätietoja löydät tuotekohtaisesti.

Linkki toimittajan sivuille tilauksen tekemistä varten:

Rehevo

Jatkossa tuotteet maksetaan suoraan toimittajalle ja toimittaja tilittää maksut Luhtajoen Ratsastajille.

Lisätietoja seuravaatteiden tilaukseen liittyen voi kysellä tuttuun tapaan Rinalta, puh. 0400 131 861     (WA:lla tavoitat parhaiten J).